Organisaties

&

evenementen

Jaarlijks maken we verschillende daguitstappen, organiseren we bierproefavonden, een stadswandeling en het wereldvermaard Kerstbierfestival. WEGENS DE UITBRAAK VAN HET CORONA19 VIRUS ZIJN ONZE ACTIVITEITEN WAT AANGEPAST EN DRINKEN WE SAMEN BIER "IN ONS EIGEN KOT"

Eerstvolgende activiteiten
Deelnemen ? 

 Lid of geen lid, altijd welkom. Inschrijven kan via de knoppen bij de activiteit. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier 

Online Bierproeverij met Amsterdamse Bieren

met Amsterdamse Bierkenner Rick Kempen

12 Jun 2020

20€ OBER leden, 25€ niet-leden

We zouden deze keer op uitstap naar Amsterdam zijn gegaan, maar omwille van de Corona-maatregelen  proeven we voorlopig nog even thuis. We  zullen samen proeven van enkele Amsterdamse craftbieren, met deskundig commentaar van Rick Kempen. (www.mylifewithbeer.nl)

De bieren worden aan huis geleverd in de Essense Regio (*) en we proeven ieder in ons eigen kot.

Graag voor 8 juni inschrijven en betalen op rek. BE15 9792 4443 2830, BIC ARSPBE22 met de vermelding "Amsterdam" en uw naam. U krijgt een link doorgestuurd om deel te nemen aan de proeverij.

We brengen zelf de pakketjes rond tot Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht, Kapellen, Brasschaat, Ekeren en Roosendaal (NL). Voor leveringen nét buiten de regio neem je best even contact op met ons, misschien dat we wel een weg vinden om het toch te leveren, of misschien kan je het in je buurt ophalen)

Neem je deel met twee personen op hetzelfde adres kan je uiteraard een pakketje delen en hoef je er geen 2 te bestellen om mee te doen.

 

Woon je effectief helemaal niet in de Essense Regio dan kan je zelf het O.B.E.R. Amsterdam pack kopen en afrekenen in de webshop van brouwerij Poesiat & Kater. Bij je inschrijving vermeld je dan dat je enkel de link wil voor de proeverij.

 

Let wel: om praktische redenen is er enkel een 12 -of 24-pack opgenomen in de shop. (Anders kost de verzending meer dan het bier. ) Om de kosten te drukken en je pack te delen kan je eventueel afspreken met andere deelnemers in je buurt.
 

13 juni, 20u, inloggen met de link vanaf 19u30.

O.B.E.R. Amsterdam-pack in de webshop

Daguitstap naar D'ardennen

16 Aug 2020

60€ voor leden

Daguitstap met brouwerijbezoeken. Deze keer trekken we naar de Ardennen, meer precies de streek gekend als de Famenne, met Marche-en-Famenne als officieuze hoofdplaats.  Meer info volgt!

26e Kerstbierfestival

2 dagen proeven van alle Belgische Kerst- en Winterbieren

11 Dec 2020

25€

Alle info op www.kerstbierfestival.be

1 / 1

Please reload

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Flickr Social Icon

Contact / T 0497.500.947 / ober.vzw@zythos.be / © 2017 by O.B.E.R. vzw / Proudly created with Wix.com