top of page

Beste Kerstbier 2017


Zoals elk jaar konden de bezoekers van het Kerstbierfestival laten weten welk bier ze het beste, het 2e beste, het 3e vonden. De bierreferendumbiljetten werden terug binnen gebracht en geteld en herteld en berekend. Een eerste plaats op het stembriefje gaf daarbij 3 punten, een 2e plaats 2 punten en een 3e plaats nog 1 punt.

Na veel telwerk won dit jaar voor de 9e keer Stille Nacht van De Dolle Brouwers uit Esen nipt voor Schuppenboer Grund Cru Whisky BA. Gouden Carolus Christlas, de winnaar van 2016 vervolledigt de top 3.

Onze felicitaties aan de brouwers!

De Top 10 van 2017

1. Stille Nacht - De Dolle Brouwers 2. Schuppenboer Grand Cru whisky BA - Het Nest 3. Gouden Carolus Christmas - Het Anker

4. Sint Bernardus Christmas Ale - Brouwerij St. Bernardus 5. L'Ensemble BA Montalcino - Brouwerij Dochter v/d Korenaar 6. Murder - Crow Mountain (Anders) 7. Jule Maelk Rhum Ed. - To Øl (Proefbrouwerij) 8. Winterkoninkske Haspeng. Gr. Cru Am. Oak Fin. - Kerkom (Proefbrouwerij) 9. Jule Maelk Cognac Ed. - To Øl (Proefbrouwerij) 10. Chimay Grande Réserve Vieillie 2016 (Cogn.) - Brouwerij Abb. N.D. de Scourmont/Chimay

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page